موجودی کتابخانه

• کتاب های فارسی : 8567 عدد
  • کتاب های لاتین  : 1345
  • مقالات علمی :1231

رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اعلام این خبرگفت: دو عمل جراحی قلب باز (بای پس عروق کرونر و تعویض دریچه قلب) بر روی دو بیمار در مرکز آموزشی، پژوهشی و‌درمانی ۲۲بهمن در سال روز مبعث پیامبر اکرم(ص) با موفقیت انجام شد.
دکتر محسن عظیمی نژاد در گفت‌وگو با وب دا افزود: دکتر محمد عباسی استاد جرّاحی قلب باز و رئیس گروه پیوند قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد با همکاری تیم فوق تخصصی جراحی قلب این دانشگاه و با همکاری دکتر قاسم سلطانی استاد و فوق تخصص بیهوشی جراحی قلب باز،  این عمل را برای دوبیمار خانم با سنین 74 و 50 ساله، در اتاق عمل جراحی قلب باز مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی ۲۲بهمن با موفقیت انجام دادند.
رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور بیان کرد: هردو بیمار پس از اقدامات تشخیصی اولیه در این مرکز درمانی شامل آنژیوگرافی و اکوکاردیوگرافی و‌مشاوره با جراح قلب جهت انجام جراحی قلب باز انتخاب شدند. این عمل حدود ۵ساعت طول کشید و  هم اکنون حال هردو بیمار رضایت‌بخش و در بخش  مراقبت‌های ویژه مرکز درمانی۲۲بهمن تحت نظر هستند.
رئیس دانشکده تصریح کرد: با راه اندازی اتاق عمل جراحی قلب باز و دارا بودن امکانات بروز و بهترین برندها و آی‌سی‌یوی مجهز، در کنار بخش آنژیوگرافی که به همّت خیرین سلامت احداث و با امکانات دولتی تجهیز شد، بیماران نیازمند برای دریافت خدمات درمانی به شهر های اطراف بی نیاز هستند.
رییس دانشکده علوم  پزشکی نیشابور در پایان با تجلیل از خیرین سلامت جناب آقای حاج محمد مهدی شفیعی که ساختمان بخش های مذکور را احداث نمود، جناب حاج آقای قریشی رئیس جمعیت نیشابوری های مقیم تهران، انجمن خیریه مهورزان دیار عطار و فعالان پویش هزار نیشابوری اظهار داشت: تیم پزشکی مذکور در ادامه حرکت خیرین عزیز و همراهی با آنان اعمال جراحی مذکور را رایگان انجام دادند.
اسامی تیم جراحی قلب بیمارستان جواد الائمه مشهد که در نیشابور حضور داشتند عبارتند از آقای حسنعلی زنگنه مسئول اتاق عمل، گروه اسکراب: آقایان مهران مهدیزاده، طوفان اوجاقی، مجید برات زاده، مجید شایسته و خانم الهام گندمرو ،گروه پرفیوژن: آقای بهنام پورگرمرودی و خانم تکتم دادخدازاده، گروه بیهوشی: آقای سعید رضوی و خانم زهرا یعقوبی، گروه ICU آقایان جعفر دلقندی، احسان حاکمی و خانم ها مرضیه ملک جعفریان و فاطمه سجودی.

اسامی تیم درمانی بیمارستان 22 بهمن نیشابور عبارتند از: خانم ها مریم ضمیری بیهوشی، فاطمه سلطان صارمی نژاد و زهرا نوری اتاق عمل، پرسنل بخش ICU: آقایان حسین علوی، قدرت قدمیاری، امین طوطی، خانم ها مهدیه سادات حسینی، فایزه سلیمانی، سمیه غفاری، منیره فداییان، نیره دهنو علیان، مریم شورورزی، آقایان منشی پمپیست و محمد مرادی خدمات.

14 7cdf7e2c49 gh14 7cdf7e2c49 gh